Βίντεο-Σοκ: Κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο Κορδελιό το μεσημέρι της Τρίτης (2/11) όταν ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε χάρη σε ένα παππού, πάνω στον οποίο προσγειώθηκε και έναν δέντρο. Το ατύχημα σημειώθηκε στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η 6χρονη έπεσε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε βίντεο που παρουσιάζει το Mega, από το σημείο κάτοικοι στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ όπως καταγγέλλουν κανείς δικός του άνθρωπος δεν εμφανίστηκε για να το βοηθήσει.

«Έπεσε από το μπαλκόνι, από τον τέταρτο όροφο, έχει ένα δέντρο και ευτυχώς το ‘πιάσε το δέντρο. Έπεσε πάνω στο δέντρο και μετά έπεσε κάτω το μωρό», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Μόλις έπεσε το μωρό σε δύο δευτερόλεπτα, τρία πήγαμε εκεί. Το μωρό όταν πήγα εγώ ήταν αναίσθητο, ούτε έκλαιγε ούτε τίποτα λες και ήταν νεκρό. Είχε αίματα το παιδί. Μετά το έκαναν λίγο αναπνοές, πέντε λεπτά ο ένας κύριος που ήξερε καλά, και το μωρό άρχισε να κλαίει μετά. Και μετά περιμέναμε για γονείς δεν ερχόταν κανείς, φωνάζαμε».

«Και δεν φάνηκαν οι γονείς του, κανένας. Δεν βγαίνουν από το μπαλκόνι, δεν κατεβαίνει κανένας. Κάτι έχει συμβεί άλλο, κάποιος το έσπρωξε δεν ξέρω τι έγινε».

Μια γυναίκα το άρπαξε και προσπάθησε να φύγει

Όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι, όταν το κοριτσάκι είχε πια ανακτήσει τις αισθήσεις του και είχε αρχίσει να κλαίει, εμφανίστηκε μια γυναίκα που το πήρε στην αγκαλιά της κι έφευγε.

«Μετά ήρθε μία κυρία, το σκούπιζε, έκλαιγε, και ήθελε να πάρει το μωρό να φύγει χωρίς το ασθενοφόρο, να μην το πάρει το ασθενοφόρο».

Το συγκεντρωμένο πλήθος προσπάθησε να αποτρέψει τη γυναίκα, που κάποιοι λένε ότι ίσως και να είναι η μητέρα του παιδιού, να φύγει τρέχοντας κρατώντας το χτυπημένο κοριτσάκι στην αγκαλιά της, έτσι ώστε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Ήρθε αυτή η γυναίκα, το πήρε αγκαλιά, έκλαιγε, το σκούπιζε και λέμε “τι το έχεις”, “τίποτα” λέει αυτή. Και μετά ήρθε να το πάρει για να φύγει, να φύγει, να εξαφανιστεί κάπου. Και λέμε “πού θα πάρεις το μωρό; Είναι χτυπημένο”».

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πώς έπεσε το κοριτσάκι από το μπαλκόνι του σπιτιού στον 4ο όροφο και αν ήταν μόνο του στο σπίτι χωρίς την επίβλεψη των γονιών του.

«Ήταν μόνο του το παιδί», λέει κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Mega, συμπληρώνοντας ότι «δεν ξέρουμε αν αυτή που το πήρε είναι η μητέρα του». Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: newsbeast