Ρόδος: Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης για τη θεία που φέρεται να την κακοποίησε – «Όλα είναι…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεσπά ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού για την υπόθεση κακοποίησής του στη Ρόδο, για την οποία κατηγορείται η θεία του, η οποία στόχευε να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού. Ο παππούς μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, είπε πως η 50χρονη κατηγορούμενη λέει ψέματα για όλα, τονίζοντας πως αν κάποιος δεν πιστεύει ότι η γυναίκα ψεύδεται ας ρωτήσει τα παιδιά της που της τα έχουν πάρει τα ιδρύματα.

Η γυναίκα αυτή ψεύδεται, όλα ψέματα είναι. Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη τη ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστες ουσιών. Και έλεγα “Πώς τους εμπιστεύεσαι;” να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου είναι καλοί άνθρωποι» λέει ο παππούς.

Ο ίδιος αναφέρει πως «σκοπός της γυναίκας ήταν να εξαπατήσει και να πάρει χρήματα».

«Οι εγγονές μου ήρθαν για λίγο στο σπίτι. Φάγαμε μαζί, ήθελαν μερικά ρουχαλάκια τους να μπορούν να αλλάξουν, έκαναν μπάνιο, τις ταΐσαμε. Εκείνα ήταν απογοητευμένα, κλαίγανε. Όποιον συγγενή έβλεπαν τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Στην ουσία τα παιδιά την πληρώνουν» συμπλήρωσε.

Ομολόγησε για την πίεσαν, λέει η κατηγορούμενη

Η 50χρονη από τη Ρόδο που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη, με απώτερο σκοπό να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού υποστηρίζει ότι όσα είπε ήταν προϊόν πίεσης. Η γυναίκα αρχικά φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα, όταν η μητέρα της της είπε ότι πονάει στα γεννητικά όργανα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Τώρα όμως υποστηρίζει ότι όσα είπε ήταν προϊόν πίεσης.

Πηγή: newsbeast