«Μόλις έμαθα ότι πέθανε αποφάσισα να…»! – Με ματωμένα ρούχα ο 20χρονος μητροκτόνος στη ΓΑΔΑ


Παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του ο 20χρονος που αναζητούνταν μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω.

Ο μητροκτόνος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με τα ματωμένα ρούχα που φορούσε την ώρα της δολοφονίας και είπε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσεις την μητέρα του.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Τα ρούχα του έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση DNA, ενώ ο ίδιος ο 20χρονος έχει μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί την υπόθεση.

Η οικογένεια, με τα πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε usayχαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή. Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος η προσοχή των αρχών στράφηκε στον γιο της 57χρονης ο οποίος και αναζητείτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Πηγή: usay