Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κωλέτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νέα περιπέτεια υγείας οδήγησε τον Πέτρο Κωλέτη εδώ και 10 μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, όπου νοσηλεύεται ως σήμερα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και παραγωγός καλείται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το διπλό πρόβλημα υγείας που έχει. Από τη μια πλευρά είναι οι έντονες δύσπνοιες που τον ταλαιπωρούν και από την άλλη η άμεση επέμβαση που πρέπει να κάνει στο λάρυγγα.

Μία νέα περιπέτεια υγείας έχει οδηγήσει τον Πέτρο Κωλέτη εδώ και περίπου 10 μέρες σε γνωστό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Οι φίλοι του, όπως ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τη σύζυγό του Ντόρι, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, αλλά και το ζεύγος Πλέσσα, φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του, όταν, όμως, πέφτει το βράδυ, οι ώρες γίνονται αιώνας και ο Πέτρος δίνει μόνος του τη σκληρή μάχη στο κρεβάτι του πόνου με τη μοναξιά και τον ίδιο του τον εαυτό.

«Στην αρχή ήμουν για δύο μήνες σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων με δύσπνοιες», λέει ο Πέτρος Κωλέτης σε σαββατιάτικη εφημερίδα, εξηγώντας πως άρχισε η περιπέτεια με την υγεία του. «Βγήκα για 18 μέρες κι επειδή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ, με φιλοξένησαν στο σπίτι τους ο Σταμάτης και η Ντόρι Σπανουδάκη, στην Παιανία.

Οι δυσκολίες στην αναπνοή συνεχίστηκαν, γι' αυτό και επέστρεψα στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί θεώρησαν πως υπήρχε πρόβλημα στο θυροειδή μου και έπρεπε να χειρουργηθώ.

Έτσι μεταφέρθηκα σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να κάνει την επέμβαση ο Περικλής Νομικός, που είναι ωτορινολαρυγγολόγος και φίλος μου. Εκείνος θεώρησε ότι δεν συμβαίνει κάτι με το θυροειδή, διαγνώστηκε δύσπνοια κόπωσης, μου έκαναν όλων των ειδών τις εξετάσεις κι ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία. Με παρακολουθούν, επίσης, ο πνευμονολόγος Χρυσόστομος Μελισσηνός, ο ενδοκρινολόγος Κωνσταντίνος Τσίγκος και η παθολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου».

Ο Πέτρος Κωλέτης δεν σταματά εδώ τις αποκαλύψεις, αφού, όπως λέει, την ερχόμενη Τετάρτη και δεδομένου ότι θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της αναπνοής, θα χειρουργηθεί στο λάρυγγα, καθώς οι γιατροί του διέγνωσαν λευκοπλακία. Πρόκειται για την πιο κοινή προκαρκινική βλάβη του στοματικού βλεννογόνου, αλλά, όπως ενημερώθηκε από τους ειδικούς, «όλα θα πάνε καλά, καθώς η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ».