Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το «μαύρο χρήμα» & η βίαια σχέση με αφέντρα τρανσέξουαλ


Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την «πικάντικη» ζωή που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι πληροφορίες που θέλουν τον 32χρονο δολοφόνο να διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τρανσέξουαλ αφέντρα Εμανουέλα, στην οποία μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεσπούσε όλα τα βίαια ένστικτά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ερωτικές επαφές με γνωστή τρανσέξουαλ στην πιάτσα της Συγγρού.

Μάλιστα αυτές οι επαφές που δεν σταμάτησε ούτε μετά τη γνωριμία του με την Καρολάιν.  Η γνωστή Τρανσέξουαλ Εμμανουέλα υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Φέρεται μάλιστα ότι αντάλλασσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, τις οποίες έχει στην κατοχή της η συγκεκριμένη γυναίκα.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες με έναν δολοφόνο», είπε η ίδια υποστηρίζοντας πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».