Πάνος Καλίδης «καρφώνει» τον Αλέξης Παππά: «Στο Survivor σκεφτόταν από πριν…»


Ατάκες-φωτιά από τον Πάνο Καλίδη. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και -μεταξύ άλλων- σχολίασε τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

Αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή και έκανε αποκαλύψεις για τον Αλέξη Παππά.

«Μπήκα στο Survivor 77 κιλά, έπεσα στα 69 και τώρα είμαι 74. Αν ξαναέμπαινα μέσα, δεν θα έπαιρνα τόσο πολύ τα πράγματα τοις μετρητοίς. Θα σκεφτόμουν ότι όλα αυτά δεν τα ζούμε κανονικά, αλλά είναι εξαιτίας της πείνας και της ψυχολογικής πίεσης», είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

«Θα δεις τι θα πω σήμερα»

«Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση», πρόσθεσε.

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή που συμμετέχει στο J2US είπε: «Τον είδα τον Τζέιμς στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν… Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε, όμως».

Για τον Αλέξη Παππά σημείωσε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι.

Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ: «Θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς». Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία;».

Πηγή: in