Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Η ζωγραφιά της που «τα λέει όλα» – «Το παιδί δεν μας είπε…» λέει ο παππούς


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία πλέον διαμένει σε δομή παιδικής μέριμνας.

Η ανώνυμη καταγγελία μέσω της Αστυνομίας έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι σε αυτήν την τραγική υπόθεση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί έχει εξετασθεί από ιατροδικαστή και υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Κακοποίηση 8χρονης: Τι δηλώνει ο παππούς της μικρής
Ο παππούς της 8χρονης μίλησε σήμερα στην εκπομπή LIVE NEWS, όπου και δήλωσε άγνοια για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι.

«Το παιδί δεν μας έδειξε εμάς τίποτα ότι να το έχει ενοχλήσει και λοιπά και λοιπά, πήγαινε στο σχολείο κανονικά, δεν μας έκανε παράπονο, δεν έκλαψε, δεν μας είπε τίποτα εμάς» δηλώνει χαρακτηριστικά ο παππούς της 8χρονης.

«Επανειλημμένα τις έχουν γίνει συστάσεις, όχι από μένα, από όλους για την διαγωγή των παιδιών της» αναφέρει ο θείος της 8χρονης, ενώ προσθέτει ότι την είχαν κρίνει ακατάλληλη και για αυτό είχε πάρει την επιμέλεια ο παππούς. Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, η μητέρα μαζί με τον σύντροφό της προσπάθησαν να… πουλήσουν το 4ο παιδί της οικογένειας τον περασμένο Απρίλιο.

Ρόδος: Η θλιμμένη και… όλο νόημα ζωγραφιά της μικρής
Μια ζωγραφιά της μικρής φαίνεται να προβλημάτισε τη μητέρα της, η οποία την κατέθεσε στις αρχές μαζί με άλλες φωτογραφίες. Σ’ αυτήν απεικονίζεται μια καρδιά και δίπλα ένα κορίτσι που κλαίει.

Πηγή: hairt