Μίκης Θεοδωράκης: Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Άγγελος – Τι ακριβώς συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μίκης Θεοδωράκης: Σε νευρολογική κλινική βρέθηκε ο εγγονός του, Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης, λόγω του στρες και της πίεσης του τελευταίου διαστήματος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πολύ στενή σχέση με τον μεγαλύτερο εγγονό του

Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα εγγόνια του κορυφαίου συνθέτη και αυτός που έριξε γέφυρες μέσα στην οικογένεια, ώστε να πέσουν οι τόνοι κατά την διάρκεια της κηδείας του αγαπημένου του παππού, ενώ τον επισκεπτόταν πιο συχνά από όλους και πόσταρε φωτογραφίες μαζί του, τις οποίες σχολίαζε με υπερηφάνεια.

Η ανάρτηση του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη

Πριν από λίγες ημέρες ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί την Νευρολογική κλινική του Αιγινήτειο, υπογραμμίζοντας “Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο. Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως τις 16:45 και μου είπε πως είχε έρθει απ’ τις 11 το πρωί. Εντάξει και εγώ είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες, όχι και πολύ”.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή, με τους διαδικτυακούς του φίλου να προσπαθούν να δώσουν κουράγιο στον νεαρό που κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την υγεία του.

Μετά από τέσσερις ώρες αναμονής, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, ο ίδιος έγραψε προσπαθώντας να ηρεμήσει τους φίλους του, επισημαίνοντας “Τελικά μια χαρά όλα, ήταν στρες και πίεση απ’όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα”.