Ρόδος: Σπαράζει ο πατέρας του δράστη – «Έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου;…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ρόδος: Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.

Ο πατέρας του 40χρονου δράστη μιλώντας στην εκπομπή «T-live», ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης Δώρας.

Ρόδος: «Έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Έχασα τον γιο μου»

«Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή.

Αυτό που έκανε το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη.

Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

«Τη ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η πρώτη ξαδέρφη της άτυχης Δώρας, η οποία, όπως ανέφερε: «Με τον δράστη έκανε σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο. Νιώθαμε ότι ήταν πάρα πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν μαζί στο σπίτι που νοίκιασαν μαζί». 

«Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε ‘εγώ τη Δώρα την προσέχω’. Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με τη Δώρα στο τηλέφωνο και μου είπε ‘Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ’. Δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της. Η Δώρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας», πρόσθεσε η ξαδέρφη της Δώρας.

«Τη ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μα ξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι ‘η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια’ και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες»,  ανέφερε η κοπέλα για τη σχέση του ζευγαριού.

«Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί. Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».

Πηγή: enimerotiko