Αγνοείται 22χρονη: Ο αρραβωνιαστικός της γύρισε στο σπίτι από το ταξίδι χωρίς εκείνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός στις αρχές της Νέας Υόρκης έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 22χρονη Gabby Petito από το Long Island της Νέας Υόρκης που αγνοείται από το περασμένο Σάββατο.

Ο αρραβωνιαστικός της επέστρεψε στο σπίτι μόνος του από ένα ταξίδι που είχαν ξεκινήσει οι δύο τους αρχές Ιουλίου. Η αστυνομία και η οικογένεια της Petito λένε ότι ο αρραβωνιαστικός της, Brian Laundrie, αρνείται να μιλήσει στις αρχές.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο North Port της Φλόριντα, ήταν μαζί για δυόμισι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν από ένα χρόνο. Ο Laundrie επέστρεψε στο σπίτι τους χωρίς την Petito, πολύ πριν τελειώσει το ταξίδι τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ωκεανός και παραλία

Η μητέρα της Petito, Nicole Schmidt, δήλωσε στο WSFB ότι κανονικά θα είχε βιντεοκλήση με την κόρη της τρεις φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, είπε στην στην δημοσιογράφο της CBS News ότι η τελευταία φορά που συνομίλησαν με βιντεοκλήση ήταν στις 23 ή στις 24 Αυγούστου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Επίσης, η Schmidt είπε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε με την κόρη της ήταν στις 30 Αυγούστου μέσω μηνύματος κειμένου, αλλά δεν είναι σίγουρη αν τα κείμενα ήταν στην πραγματικότητα από την Petito. Η οικογένεια ανέφερε ότι η Petito χάθηκε 12 ημέρες αργότερα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και λουλούδι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό Ford Transit του 2012 με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι και θα εξεταστεί από το FBI.

Πηγή: hairt