Aναστάτωση σε σχολείο: Μαθητής λιποθύμησε και τραυματίστηκε στο κεφάλι – Σε σοκ ο αδερφός του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε δημοτικό σχολείου του Πύργου Ηλείας, όταν ένας μαθητής κατά την διάρκεια του Αγιασμού έχασε τις αισθήσεις του και τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Σκουροχώρι, όταν σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο μαθητής της ΣΤ’ δημοτικού λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι του σε τσιμεντένια βάση του προαυλίου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε μετά από 20 λεπτά και μετέφερε τον τραυματισμένο μαθητή στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Στο ίδιο νοσοκομείο όμως μεταφέρθηκε και ο μικρότερος αδερφός του παιδιού, που υπέστη σοκ όταν είδε το αδερφάκι του τραυματισμένο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς», ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού στη σχολική μας μονάδα μαθητής της Στ’ τάξης του σχολείου μας είχε σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό του, καθώς έπεσε με το κεφάλι στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και ενημερώθηκαν οι γονείς του. Ο μαθητής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο χρειάστηκε 22 λεπτά για να έρθει και να παραλάβει τον μαθητή.

Εν τω μεταξύ είχε έρθει στο σχολείο και ο πατέρας του μαθητή ο οποίος συνόδευσε και τον άλλο του γιο στο νοσοκομείο, καθώς ο μικρός υπέστη σοκ από το λιποθυμικό επεισόδιο και τον τραυματισμό του αδελφού του. Ο μαθητής μας θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Πύργου για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση» δήλωσε ο διευθυντής.

Πηγή: hairt