Αμπελόκηποι: Θρίλερ με πτώμα έξω από νοσοκομείo – Χτύπημα της κινεζικής Μαφίας ο θάνατός του;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός έχει προκληθεί στις αστυνομικές αρχές σχετικά με έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής, ηλικίας 31 ετών, τον οποίο εγκατέλειψαν άγνωστοι έξω από γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους, χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Χουάγκουανγκ Λιν, για τον οποίο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει ανακοίνωση και Missing Alert από τις 12 Ιουλίου. Όπως λένε πληροφορίες, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομόνοιας. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από φιλικό σπίτι στην οδό Διπύλου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στοprotothema.grπως εμφανίστηκε μόνος του στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 16ης του Ιουλίου, μετά από την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού και τις έρευνες της Ασφάλειας.

Ο εξαφανισθείς είχε μεγάλο δράκο τατουάζ στο στήθος, ενώ ήταν, κατά δήλωση των οικείων του, χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αιτία του θανάτου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί αναζητούν τα - πάνω από 3- άτομα, τα οποία τον εγκατέλειψαν έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο.

Πάντως το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετά συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για τους συγκεκριμένους, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν θύματα απαγωγής για λύτρα από μέλη της κινεζικής μαφίας που φαίνεται πως δρα στο κέντρο, χωρίς οι έρευνες των αρμοδίων αρχών να έχουν καταλήξει κάπου.

Πηγή: protothema