Φολέγανδρος: Το μέρος όπου κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της – Ελάχιστα τα αντικείμενα της 26χρονης (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου, συγγενείς και φίλοι είπαν το «ύστατο χαίρε» στην 26χρονη Γαρυφαλλιά, που κανονικά θα γιόρταζε σήμερα τη γιορτή της.

Φολέγανδρος σκηνή: Η περιοχή όπου κατασκήνωσαν

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο για ελεύθερο κάμπινγκ μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της, ο οποίος κατέληξε να είναι και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της. Αυτό έμελε να είναι το πρώτο και το τελευταίο ταξίδι για διακοπές της Γαρυφαλλιάς.

Το protothema.gr, αποκάλυψε το απόμερο σημείο του νησιού, όπου το ζευγάρι επέλεξε να στήσει τις σκηνές του για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Θλίψη προκαλεί η σκηνή της 26χρονης, μέσα στην οποία βρέθηκαν τα λιγοστά προσωπικά της αντικείμενα, όπως τα γυαλιά της, η θήκη για τους φακούς επαφής της και το μαύρο κλάμερ με το οποίο μάζευε τα μαλλιά της. Το σημείο που επέλεξαν μάλιστα, ήταν ένα από τα μέρη που είχαν υποδείξει στην 26χρονη οι διαδικτυακοί της φίλοι, όταν πριν από λίγες εβδομάδες ρώτησε στα social media, αν γνωρίζει κάποιος περιοχή για ελεύθερο κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.

Για τις διακοπές τους, η Γαρυφαλιά και ο 30χρονος είχαν πάρει μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα: Μια σκηνή, ένα sleeping bag και μερικά ακόμα είδη camping, αφού ήθελαν μόνο να εξασφαλίσουν τον ύπνο τους, ενώ σκοπός τους ήταν να βρεθούν με το αυτοκίνητο στα πιο όμορφα σημεία του νησιού είτε για μπάνιο, είτε για φαγητό. Έτσι είχαν αποφασίσει να κάνουν και την μοιραία Παρασκευή, όπου μετά τον καφέ που ήπιαν έξω από την σκηνή της 26χρονης με τα ποτήρια να είναι παρατημένα στη δεξιά πλευρά, «σφράγισαν» με τα ειδικά φερμουάρ τα ανοίγματα και έφυγαν για μια ακόμα εξερεύνηση που έμελλε να είναι και η τελευταία.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr