Φολέγανδρος – Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: «Πήγε για πρώτη φορά διακοπές και την σκότωσε»


«Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα και της μητέρας της άτυχης 26χρονης

Σοκαρισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε με τραγικό τρόπο από τον 30χρονο σύντροφό της την Παρασκευή στην Φολέγανδρο.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πατέρας της 26χρονης, η κόρη του πήγε για πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της με σύντροφο, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε αφιερώσει τη ζωή της στη μελέτη.

«Πήγε πρώτη φορά διακοπές και την σκότωσε»

«Σκότωσε το κορίτσι μου στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε. Πήγε πρώτη φορά διακοπές και την σκότωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά συγκινημένος ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς.

«Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές»

Συγκλονιστικά είναι και τα πρώτα λόγια της μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

«Η  Γαρυφαλλιά ήταν ένα δώρο για μένα. Η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θέλω να σεβαστείτε τον πόνο μας. Δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό. Η Γαρυφαλλιά που έλεγε ότι ήταν καλό παιδί . Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον πόνο της μάνας του 3οχρονου», υπογράμμισε η ίδια, εμφανώς συγκλονισμένη.

«Θα ήθελα να πως στο παιδί μας μία το τελευταία φορά ότι το αγαπάμε», τόνισε η μητέρα της.

«Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά…»

«Είναι τραγικό αυτό που ζούμε. Μακάρι να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό. Να μην είναι αλήτες. Μακάρι να μπορούσα να πω ένα τελευταίο σ΄αγαπώ στην κόρη μου», δήλωσε επιπρόσθετα.