«Έχει βρει το ελιξήριο της νεότητας»: Είναι 72 χρονών, δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και μοιάζει με 40αρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Βέρα Γουάνγκ είναι μία ταλαντούχα fashion designer, η οποία διευθύνει μία τεράστια αυτοκρατορία. Τα νυφικά της έχουν θαυμαστεί όσο λίγα στον πλανήτη. Πριν από λίγες ημέρες, η Βέρα είχε τα γενέθλιά της. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, μπορεί να μοιάζει το πολύ με 40αρα, ωστόσο έκλεισε τα… 72 της χρόνια.

Έκλεισε τα 72 της χρόνια

Έκανε το ξεκίνημά της ως αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, γεγονός που αποτέλεσε την έμπνευσή της στο να αρχίσει να δημιουργεί τις εμφανίσεις των συναδέλφων πατινέρ. Τα νυφικά μπήκαν στη ζωή της αργότερα. Κατάφερε όμως να θεωρείται η κορυφαία σχεδιάστρια νυφικών στον κόσμο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αρχικά, εργάστηκε ως συντάκτρια για τη Vogue, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως υπεύθυνη σχεδιασμού της βιομηχανίας Ralph Lauren. Το επόμενο βήμα ήταν να φτιάξει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Η υπόλοιπη ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή.

Το θέμα όμως είναι άλλο: Η Βέρα είχε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες. Το παράδοξο σε αυτό είναι ότι η Βέρα Γουάνγκ, με την ασιατική καταγωγή, την μικροσκοπική σιλουέτα και τα κατάμαυρα μαλλιά έκλεισε τα 72!

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vera Wang (@verawang)

Από ότι φαίνεται, η διάσημη σχεδιάστρια μόδας βρήκε το ελιξήριο της νεότητας ή οι παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της είναι εξαιρετικές. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει καταπληκτικά γονίδια, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε κάτι τέτοιο αν έμοιαζε 10 χρόνια νεότερη και όχι 30. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις τόσο θαυμασμού, αλλά και σοκ για τις γενέθλιες φωτογραφίες της.

Πηγή: enimerotiko