Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται ο πιλότος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της στα Γλυκά Νερά, δεν φέρεται να έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους του εγκλήματος.

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςυποστηρίζει ότι σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρής συζύγου του, ωστόσο η οικογένειά της, η οποία μάλιστα έχει υπό την επιμέλειά της μικρής Λυδίας, δεν πείθεται από αυτή τη δικαιολογία.

Απαντήσεις από τον τραπεζικό λογαριασμό

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος» είπε μεταξύ άλλων.

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, μέσα στη φυλακή προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιότητα του.

Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν απο το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ εχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποιες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτων και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο 33χρονος πιλότος κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για την σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την 6η πτέρυγα η οποία θεωρείται ως «VIP» η οποία εκτός από «ήσυχη» είναι και υψίστης ασφαλείας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στην εν λόγω πτέρυγα βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη με τους οποίους και θα προαυλίζεται, ενώ στο ίδιο κελί έχει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοεισερχόμενο για ναρκωτικά.

Στην ίδια πτέρυγα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie.