

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να περάσουν από τεστ κορωνοϊού – Σε δίλημμα οι επιχειρηματίες της εστίασης
Ψήφος εμπιστοσύνης από τους νέους
Σύμφωνα με το Mega, υπέρ του εμβολιασμού είναι αρκετοί νέοι 18 έως 24 ετών, που λένε πως θα κάνουν το εμβόλιο, όχι για το voucher των 150 ευρώ αλλά για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Σε δίλημμα οι εστιάτορες
Πάντως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης αναφέρουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ υπενθυμίζουν το λουκέτο που επιβλήθηκε στα δύο lockdown.
Ακριβότερες θα είναι και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για τους ανεμβολίαστους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται rapid ή μοριακό τεστ. Μια οικογένεια πχ, όπου κανείς δεν έχει εμβολιαστεί, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
«Δε θα πληρώσουν το μάρμαρο οι εμβολιασμένοι. Η χώρα δε θα ξανακλείσει για να προστατευτούν οι λίγοι ανεμβολίαστοι» ξεκαθαρίζει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.
Τα αμιγώς και τα μικτά καταστήματα εστίασης θα μπουν στη ζωή μας από τις 15 Ιουλίου.
