Γλυκά Νερά – Όλα όσα είπε ο συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή


Δέκα μέρες μετά την προφυλάκισή του στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο 32χρονος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να βάλει τέλος στα σενάρια περί ύπαρξης «τρίτου προσώπου» στη σχέση του με την 20χρονη Καρολάιν.

Μιλώντας στο Mega διαψεύδει αυτά τα σενάρια ενώ τονίζει πως αγαπάει τη μικρή Λυδία λέγοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα της και ότι τον ενδιαφέρει μόνο το καλό της. Παράλληλα επισημαίνει ότι θα δώσει όλες τις απαντήσεις για τις ανακρίβειες και τα ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 32χρονος.

Ακόμη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιμένει ότι η 20χρονη κοπέλα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα όπως υποστηρίζει και σε συζητήσεις στις φυλακές έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του, ενώ μετά τη δολοφονία θόλωσε κάνοντας κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δηλώνει ο συζυγοκτόνος.

Αναφορικά με το γεγονός ότι η μητέρα της Καρολάιν πήρε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας εμφανίστηκε ανακουφισμένος. Μάλιστα όπως λέει ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές της δολοφονίας της Καρολάιν και όλοι θα συνεργαστούν για να μεγαλώσει σωστά η μικρή Λυδία. 

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» προσθέτει ο 32χρονος.

Πηγή: protothema