Αγρίνιο: Εφιαλτική τροπή στην υπόθεση που «πάγωσε» τη χώρα – Βρήκαν 19χρονη κρυμμένη στη ντουλάπα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η υπόθεση με τον 49χρονο στο Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμούς παίρνει μια εφιαλτική τροπή μετά τις νέες αποκαλύψεις σε μια υπόθεση που «πάγωσε» τη χώρα.

Κι αυτό διότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, όταν πραγματοποίησαν την επιχείρηση σύλληψής του, βρήκαν κρυμμένη σε ντουλάπα (!) στο κοινόβιο του 49χρονου στην οδό Ακτίου, μια 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Law & Order, η κοπέλα ήταν φοβισμένη αλλά δεν συνεργάστηκε με τους ανακριτικούς υπαλλήλους και μόνο καλά λόγια είπε για τον για τον 49χρονο.

Ευρήματα σοκ στο Αγρίνιο

Σε συρτάρια στο κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί βρήκαν το απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αγρινίου του κοριτσιού τρία προσωπικά της ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», «μηνύματα» και το «μασάζ» που εκτιμούν οι αστυνομικοί από τις καταγγελίες δύο άλλων κοριτσιών, τις υπέβαλε για να διώξει τα μάγια.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ», ενώ στο χολ βρήκαν ένα τετράδιο, ροζ χρώματος με ιδιόχειρες σημειώσεις, εντός του οποίου υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας το οποίο ανέγραφε ιδιοχείρως «Χ……. γλυκιά, Χρόνια πολλά».

Στο οπισθόφυλλο υπήρχε επικολλημένος και περιτυλιγμένος με αλουμινόχαρτο αυτοσχέδιος φάκελος, ο οποίος αναφέρονταν στη μέθοδο αποτροπής της μαγείας. Επιπλέον, σε έναν τους πολλούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν και χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος βρέθηκε βιντεοληπτικό υλικό, με το πορνογραφικό περιεχόμενο.

Τέλος, στο σκληρό δίσκο βρήκαν φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.

Πηγή: pentapostagma