Τραγωδία στην Κρήτη: Μητέρα βρήκε νεκρό τον 20χρονο γιο της μέσα σε χωράφι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπροστά σε ένα σπαρακτικό θέαμα βρέθηκε η μητέρα ενός 20χρονου στην Κρήτη όταν τον αναζήτησε και τον εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες στη Μεσαρά όπου ζούσε με την οικογένεια του.

Κρήτη – Οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου θυμίζουν θρίλερ

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Χάρακα ωστόσο ήταν ήδη αργά και ο γιατρός διαπίστωσε το θάνατο του νεαρού. Η περιοχή αποκλείστηκε, στον ελαιώνα βρέθηκε ο ιατροδικαστής και σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης η σορός του 20χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, που μπορεί να οφείλεται και στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

Κρήτη – Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι δεν υπήρξε εμφανές εύρημα που να ρίχνει “φως” στα αίτια του θανάτου γι αυτό και τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή και οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 20χρονος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση από τη Δευτέρα και εχθές Πέμπτη η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνισή του. Ο 18χρονος προερχόταν από μία πολυμελή οικογένεια με δέκα αδέλφια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκεί κοντά εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό του.

Πηγή: Cretalive.gr