«Τότε φάνηκε πως είναι ο δολοφόνος»: Η κίνηση του πιλότου στην κηδεία που υποψίασε τους πάντες


Γλυκά νερά – κηδεία Καρολάιν: Τα τελευταία 24ωρα βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο.

Ένας στενός φίλος της οικογένειας μίλησε για την στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία την Καρολάιν, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Γλυκά νερά – κηδεία Καρολάιν: Η κίνηση που υποψίασε τους πάντες

Η κηδεία της Καρολάιν έγινε στις 14 Μαΐου στην Αλόννησο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκφώνησε τον επικήδειο και στη συνέχεια μία κίνησή του, προκάλεσε αίσθηση.

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr, ο στενός φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι». Εμφανώς δακρυσμένος συνέχισε: «Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου οτι ο Μπάμπης την δολοφόνησε».

Το κλίμα στο νησί είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον πιλότου, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της 20χρονης. Λίγα λεπτά πριν από την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του. Η Σούζαν, μητέρα της 20χρονης, αλλά και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους, ύστερα από την ομολογία του δράστη στις αστυνομικές αρχές.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: