Αγρια νύχτα σε πάρτι στο ΑΠΘ – Μεθυσμένοι παρέσυραν φίλο τους με μπουλντόζα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι ορισμένοι νεαροί που συγκεντρώνονται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τα περιβόητα πια πάρτι. Το βράδυ του Σαββάτου κι ενώ όλοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής, ομάδα νεαρών έβαλαν μπροστά μια μπουλντόζα και παρέσυραν ένα άτομο από την παρέα τους.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα ThessToday.gr, η μπουλντόζα βρίσκεται στον χώρο του πανεπιστημίου λόγω των έργων που γίνονται εκεί
Ετσι, μία παρέα 10 περίπου αγοριών, όλοι τους υπό την επήρεια αλκοόλ, άναψαν τη μηχανή της μπουλντόζας, μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών επιστημών.

Καθώς η μπουλντόζα ήταν σε λειτουργία, ένα νεαρός, περίπου 23 ετών, έπεσε από αυτήν, και οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού.

ΠΑΡΤΙ ΑΠΘ

Αφού συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συνέβη, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν από αυτό, βλέποντας τον νεαρό φίλο τους γεμάτο αίματα σωριασμένο στο έδαφος. Οι ίδιοι, ήταν σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, μέχρι που πανικόβλητοι αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ, παρέλαβε τον τραυματία από την κεντρική πύλη, και τον διακόμισε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: dikaiologitika