Σκότωσαν 60χρονο μέσα στο διαμέρισμά του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό, πεσμένο στο πάτωμα, τον άτυχο άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος

Εξήντα επτάχρονος συνταξιούχος καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην περιοχή Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος συνταξιούχος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του,στην οδό Αγίων Πάντων, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, χωρίς μέχρι στιγμής να γίνουν γνωστά τα αίτια της δολοφονίας.

Οι γείτονες σύμφωνα με πληροφορίες άκουσαν φωνές και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής το θύμα βοηθούσε ανήμπορους και άπορους της γειτονιάς και ίσως ένας από τους ευεργετηθέντες είναι και ο δράστης της δολοφονίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην Ασφάλεια οδηγήθηκε, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία για ανάκριση, ένας 40χρονος Αλβανός υπήκοος, καθώς θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στη δολοφονία και ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες διατηρούσε σχέσεις με το θύμα.

Σύμφωνα με το seleo.gr οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε άτομα από το κοντινό περιβάλλον του.