Η ιστορία του «Χασάπη», του πιο αδίστακτου εκτελεστή της Μαφίας – Ο οποίος πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση ότι αποφυλακίζεται ο πιο στυγερός εκτελεστής της Μαφίας της Σικελίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην ιταλική κοινωνία, όπου όπως και στη χώρα μας γίνεται κουβέντα σχετικά με αυστηροποίηση των ποινών.

Ο "Χασάπης", ή το "Γουρούνι" ή ο "Δήμιος" ή αν προτιμάτε ο Τζιοβάνι Μπρούσκα όπως βαφτίστηκε, σκότωσε σε όλη του τη "καριέρα" περισσότερα από 200 άτομα, αν και τα άλλα μέλη της Μαφίας μιλούν για υπερδιπλάσιο αριθμό θυμάτων.

Γέννημα θρέμα της Μαφίας, αφού και ο πατέρας, αλλά και ο παππούς του ήταν μέλη της Μαφίας, από νεαρή ηλικία έγινε ο άνθρωπος που σε επισκεπτόταν αν εκνευριζόταν μαζί σου η σισελιάνικη μαφία.

Έγινε γρήγορα ο φόβος και ο τρόμος της Ιταλίας, αφού σκότωνε τα θύματα του ε σαδιστικό τρόπο. Φρόντιζε το τελευταίο μισάωρο πριν το θάνατό, που γινόταν πάντα με στραγγαλισμό, επειδή απολάμβανε να βλέπει τα θύματα να παλεύουν να μείνουν ζωντανοί, να είναι βασανιστικό. Έκαιγε τους ανθρώπους ενώ ήταν ζωντανοί, τους έριχνε οξύ για να υποφέρουν, έχει ψήσει άνθρωπο σε φούρνο, ενώ έχει πατήσει άνθρωπο με μπουλντόζα.

Συνελήφθη όταν η Μαφία άνοιξε πόλεμο στην ιταλική δικαιοσύνη, και άρχισαν να σκοτώνουν αστυνομικούς και δικαστές. Στην επιχείρηση που έγινε για να συλληφθεί χρησιμοποιήθηκαν 400 καραμπινιέρι, για να καταλάβετε πόσο επικίνδυνος θεωρούνταν.