Κορινθία: Το συγκλονιστικό βίντεο από πυροσβεστικό όχημα μέσα στο πύρινο μέτωπο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κατάσταση έξω από το Χάνι Δερβένι, κοντά στην περιοχή Κοκκιναρέα, παραμένει ανεξέλεγκτη μετά την τεράστια φωτιά που έχει ξεσπάσει από την Τετάρτη, 19.05.2021, στην ευρύτερη περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.

Πυροσβεστικές δυνάμεις αποχώρησαν νωρίτερα από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη, ενώ ένα όχημα της πυροσβεστικής είχε σταματήσει προληπτικά λίγα μέτρα πιο κάτω.

Στο πύρινο μέτωπο έχουν σπεύσει επιπρόσθετα δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού ενώ πριν από λίγο απεγκλωβίστηκαν άτομα με κινητικά προβλήματα, τα οποία και δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Την ίδια ώρα ακόμη και κάτοικοι της περιοχής βοηθούν συμπολίτες τους ώστε να αποχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Από τις φλόγες δεν γλίτωσαν σπίτια και στην Μαυρολίμνη ενώ πολλοί άνθρωποι στην περιοχή Άνω Μάζι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς συνδράμουν Πυροσβεστικές δυνάμεις από πολλές περιοχές της χώρας. Μεταξύ αυτών τη μάχη με τις φλόγες δίνουν και άντρες της Π.Υ. Γυθείου.

Το συγκλονιστικό βίντεο του Flynews που ακολουθεί, καταγράφηκε μέσα από το Πυροσβεστικό όχημα Γυθείου που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο πύρινο μέτωπο.

Πηγή: pentapostagma