Γλυκά Νερά: Αυτή η κίνηση γέννησε υποψίες στους αστυνομικούς για τον 36χρονο Γεωργιανό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται και εξετάζεται, από το απόγευμα της Δευτέρας (17/05), ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο.
Τον συγκεκριμένο αλλοδαπό αναζητούσαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Διαρρηκτών ως έναν από τους πέντε δράστες μίας άγριας ληστείας, που διαπράχθηκε στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι, με θύμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή βοηθό του.
Από τις έρευνες που είχαν γίνει τότε, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 36χρονο Γεωργιανό από ίχνη γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σπίτι των θυμάτων. Η ληστεία αυτή είναι μία από αυτές που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Ανατολική Αττική και μπήκαν στο «μικροσκόπιο» των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά.
Έτσι, όταν ενημερώθηκαν για τη σύλληψη του καταζητούμενου στον Έβρο, ζήτησαν να τον εξετάσουν, αφού θεώρησαν τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός πως προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, και όχι μετά τη διάπραξη της ληστείας στο Πικέρμι.

Πηγή: sputniknews