Βόμβα: Ερντογάν – Αδερφοί Μουσουλμάνοι σχεδιάζουν την κατάκτηση της Ε.Ε. – Πρώτος στόχος Βαλκάνια-Ελλάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ηεπιστολή με θέμα το ακραίο ισλάμ και τους κινδύνους, Γάλλων εμπειρότατων αποστράτων ανωτάτων αξιωματικών προς τον Γάλλο πρόεδρο Ε. Μακρόν, προκάλεσε σεισμό όχι μόνο στην Γαλλία αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ, που οφείλει να ξυπνήσει πριν είναι πολύ αργά, αναφέραμε  στο  άρθρο μας με το οποίο επιβεβαιωνόμαστε για ακόμα μία φορά, για το γενικότερο ύπουλο σχέδιο των Αδελφών Μουσουλμάνων και του Ερντογάν στην Ευρώπη.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι "η Τουρκία τοποθετείται ως βασικός παράγοντας στο πολιτικό Ισλάμ. Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι από την Μουσουλμανική Αδελφότητα που εκδιώχθηκαν από την Αίγυπτο και άλλες χώρες και βρήκαν  καταφύγιο στην Τουρκία ενώ χρηματοδοτούνται από το Κατάρ".

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο μεγάλος ειδικός στον μουσουλμανικό κόσμο, Gilles Kepel, συγγραφέας του νέου βιβλίου Le Prophère et la Pandémie τόνισε ότι "η Τουρκία έχει γίνει η χώρα  όπου οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί οργανώνονται για την κατάκτηση της Ευρώπης".

«Υπάρχει μια τεράστια πίεση του πολιτικού Ισλάμ στη Δυτική Ευρώπη, το οποίο διαδίδεται από την Τουρκία, διερχόμενο μέσω της υποστήριξης των τζαμιών στην ΕΕ, που είναι στα χέρια ακραίων ιδεολόγων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Σαλαφιστών/Τζιχαντιστών, που είναι ταυτόχρονα και ψηφοφόροι στις χώρες τους.

Ο τελευταίος παράγοντας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, όπου ο τουρκικός πληθυσμός είναι πολύ υψηλός ακολουθώντας τα κελεύσματα  του Ερντογάν", συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Kepel, η ΕΕ δεν έχει δώσει αρκετή προσοχή σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, λόγω του Covid.

"Πρόκειται για το νέο τύπου εξισλαμισμό του Ερντογάν δια μέσω της Αγίας Σοφίας, η οποία αποτέλεσε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα που στάλθηκε στην Ευρώπη. Ο Ερντογάν γίνεται ο ηγέτης του Ισλάμ, όντας θυμωμένος κατά της Δύσης και του Χριστιανισμού", κατέληξε ο ίδιος.

Η Millî Görüs, η τουρκική ένωση που χτίζει το «μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη» στο Στρασβούργο, επεκτείνεται ταχύτατα σε Γαλλία και Ευρώπη, αποκτώντας όλο και περισσότερα τζαμιά, ισλαμικά σχολεία και κέντρα σε μεγάλες πόλεις.

Ο ειδικός επί του θέματος Alexandre Del Valle γράφει ότι «οι Τούρκοι διαχειρίζονται περισσότερα από 500 τζαμιά στη Δυτική Ευρώπη.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Millî Görüs συνεργάζεται στενά με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσει τους Τούρκους και τους Μουσουλμάνους στη Δυτική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, ως αποθεματικό ψηφοφόρων πιστών στον αυτονομιστικό νέου τύπου ισλαμισμό που προάγει.

Οι νεο-Οθωμανοί Θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη που θεωρείται ήπειρο σε παρακμή, παλαιά, αποχριστιανοποιημένη, με εξασθενημένη ταυτότητα και ως εκ τούτου, έτοιμη να πέσει ως ώριμο φρούτο.
Μέσω δημογραφικών στοιχείων, για παράδειγμα σε μόλις πέντε χρόνια, ο μουσουλμανικός πληθυσμός στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 1 εκατομμύριο".

Η Γερμανία ξυπνώντας και αυτή αργά από τον λήθαργο, απαγόρευσε πρόσφατα την λειτουργία της μουσουλμανικής ένωσης Ansaar International, με την κατηγορία ότι χρηματοδοτεί την ισλαμική τρομοκρατία μέσω της κάλυψης φιλανθρωπικών ενεργειών.

Στο πλαίσιο αυτό όμως, η τουρκική πρόσφατη “επίθεση” στην Ελλάδα σε σχέση με την μειονότητα έχει ακριβώς την ίδια αποστολή σε θέματα ψήφων και ελέγχου της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Iskeçe (Ξάνθη) Οζάν Αχμέτογλου δήλωσε πρόσφατα: Θέλουμε τους εκλεγμένους μουφτήδες, όχι εκείνους που ορίζονται από την Ελλάδα. Διδάσκουν τη θρησκεία του Ισλάμ στα ελληνικά σε παιδιά της Τουρκίας. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζονται στον τομέα της εκπαίδευσης των μειονοτήτων. Κάνουμε εκκλήσεις για βελτίωση της εκπαίδευσης. Όμως, δεν λαμβάνουν υπόψη τις απαιτήσεις ή τα παράπονά μας σχετικά με τον εκπαιδευτικό τομέα”.

Όσοι κάνουν πως δεν κατανοούν τι ακριβώς ετοιμάζει η σημερινή Τουρκία μέσω των θρησκευτικών και πολιτικών “πλοκαμιών της” σε Βαλκάνια, και ΕΕ, θα εκπλαγούν άσχημα σε μερικά χρόνια και αυτό είναι πλέον απόλυτα τεκμηριωμενο.

Πηγή: pentapostagma