Άνδρες της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ν/Α Αττικής πέρασαν χειροπέδες σε δυο αδίστακτους ληστές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας 50χρονος κι ένας 45χρονος συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/07/2016) στη Νέα Ιωνιά, διότι έκλεβαν γυναικείες τσάντες.

Οι δυο δράστες κινούνταν με δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλησίαζαν αιφνιδιαστικά τις ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, άρπαζαν την τσάντα και εξαφανίζονταν.

Το απόγευμα όμως της περασμένης Δευτέρας (25-07) δεν ήταν η τυχερή τους ημέρα, αφού μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και συστηματική έρευνα των ανδρών ασφαλείας της υποδιεύθυνσης Ν / Α Αττικής, εντοπίστηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να αρπάξουν μια τσάντα από ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετά από σύντομη καταδίωξη τους συνέλαβαν.

Οι δυο συλληφθέντες το τελευταίο διάστημα είχαν αρπάξει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον 10 τσάντες και είχαν αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, οι αδίστακτοι δράστες έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν ακόμα και βια σε ένα από τα θύματά τους, όταν εκείνη πρόσπαθησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα από τα δάχτυλά της και να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Οι τσαντάκηδες μετά από τις ληστείες που διέπρατταν, για να σβήσουν τα ίχνη τους, άλλαζαν δυο μηχανές και στη συνέχεια επισκέπτονταν σπίτι στην Πέτρου Ράλλη, όπου από εκεί έφευγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Volvo.

Οι κακοποιοί μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν ενώπιον του έβδομου ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προφυλακίστηκαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται τώρα και σε τρίτο άτομα, που όπως όλα δείχνουν φέρεται να είναι στενός συνεργάτης με τους ληστές.

anatropionline.gr

br