Dolce vita για τον «αρχηγό» της σπείρας των αναβολικών και την σύζυγό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκανε… dolce vita με το πρώην μοντέλο με το οποίο είναι παντρεμένος και την παρέα του ένας 44χρονος, απολαμβάνοντας τα πλούσια έσοδα που τους απέφερε η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων επικίνδυνων αναβολικών, που έχουν απαγορευτεί σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο ίδιος δήλωνε ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας στο Λονδίνο, όμως τα 128.048 αμπούλες και δισκία αναβολικών σκευασμάτων που βρέθηκαν στην κατοχή του και σε ένα διαμέρισμα στη Μεταμόρφωση, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 170.000 ευρώ, δεν έχουν καμία σχέση με… οικοδομικά υλικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο  44χρονος ήταν παλιός «γνώριμος» των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει και πάλι για υπόθεση παράνομων σκευασμάτων και αναβολικών, ωστόσο εξακολουθούσε να πλημμυρίζει την αγορά με τις ουσίες που εισήγε λαθραία από τη Βουλγαρία, οι οποίες υπόσχονταν σούπερ θαυματουργά αποτελέσματα, κυρίως για το αδυνάτισμα γυναικών που ήταν διατεθειμένες –όπως και αρκετοί άνδρες- να τα «σκάσουν» χοντρά, προκειμένου να κάνουν πιο ελκυστική τη σιλουέτα τους.

Ωστόσο οι δραστηριότητες του ίδιου και των συνεργών του έγιναν αντιληπτές από την Οικονομική Αστυνομία και συνελήφθησαν, ενώ ακόμη και τα στελέχη του ΕΟΦ τρόμαξαν όταν είδαν τις χιλιάδες αμπούλες με τις αυξητικές ορμόνες που διακινούσε το κύκλωμα, η τιμή των οποίων έφτανε και τα 600 ευρώ. «Από τον έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε και μεγάλη κίνηση χρηματικών ποσών μέσω των τραπεζικών λογαριασμών. Μένει να δούμε από πού προέρχονται τα χρήματα και αν δικαιολογούνται από τα στοιχεία της εταιρίας» δήλωσε ένας αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Ολόκληρο οπλοστάσιο

Κατά την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του 44χρονου 46 κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών και εξετάζεται αν τα αγόραζε από τους νικητές, ώστε να «ξεπλένει» τα παράνομα έσοδά του. Αλλά και στην κατοχή του φίλου του βρέθηκε ένα… οπλοστάσιο με χειροβομβίδες, πιστόλια, μαχαίρια, αλεξίσφαιρο γιλέκο και άλλα όπλα!

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι συλλέκτης, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Το τρίτο μέλος της σπείρας κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν αναβολικά που ήταν έτοιμα να ταχυδρομηθούν σε Νέα Υόρκη και Γερμανία. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: newsbreak