Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με το περίστροφό του, έπειτα από διαπληκτισμό με δύο Έλληνες.

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι της Τετάρτης (13/07) στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, με καταστηματάρχες και περαστικούς να τρέχουν έντρομοι να σωθούν από τα πυρά του δράστη.

Το άγριο «πιστολίδι» άρχισε έπειτα από διαπληκτισμό που είχε ο Ιρακινός δράστης με πωλήτρια καταστήματος. Μετά από τις αγωνιώδεις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και ενός συνεργάτη του, να τον καθησυχάσουν, ο Ιρακινός έφυγε από το κατάστημα.

Ωστόσο, ο Ιρακινός που «διψούσε» για αίμα, επέστρεψε στο κατάστημα για να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη προσπάθησε και πάλι να τον ηρεμήσει, όμως ο Ιρακινός ήταν αποφασισμένος για όλα.

Έβγαλε το περίστροφο και πυροβόλησε ενάντια του συνεργάτη του ιδιοκτήτη. Η σφαίρα τον βρήκε στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Από τις επτά σφαίρες, όμως, που έριξε ο δράστης, τραυματίστηκαν αλλά δύο άτομα εκ των οποίων το ένα εργάζεται στην περιοχή ενώ το άλλο ήταν απλά ένας περαστικός, που βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή.

Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο γόνατο και στον αστράγαλο αντιστοίχως. Ο Ιρακινός που είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Τρεις τραυματίες