ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι τελευταίες στιγμές του Τούρκου Αϊσάλ και της εγκύου γυναίκας του λίγο πριν «την σπρώξει από γκρεμό»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βίντεο καταγράφει τον Τούρκο Αϊσάλ και την έγκυο γυναίκα του λίγο πριν «την σπρώξει από γκρεμό»

Ο φερόμενος συζυγοκτόνος εμφανίζεται στο βίντεο που τράβηξε τουρίστας να κρατά από το χέρι την άτυχη γυναίκα, πλησιάζοντας προς το χείλος του γκρεμού – «O άνδρας φερόταν περίεργα»

Η είδηση της σύλληψης ενός 40χρονου Τούρκου που κατηγορείται ότι έσπρωξε την έγκυο σύζυγό του από γκρεμό για να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής έκανε τις περασμένες μέρες των γύρο των ΜΜΕ, όχι μόνο της γειτονικής μας χώρας, αλλά και πολλών άλλων του πλανήτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο-καταπέλτη εις βάρος του Χακάν Αϊσάλ, που συνελήφθη περισσότερο από δυο χρόνια μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας του στα Μούγλα της Τουρκίας, ο 40χρονος έσπρωξε την επτά μηνών έγκυο Σεμρά Αϊσάλ, 32 ετών, από γκρεμό ύψους 300 μέτρων με βασικό κίνητρο την απληστία. Ο θάνατος της, όπως και εκείνος του αγέννητου μωρού της, ήταν ακαριαίος.

Λίγες στιγμές πριν τη μοιραία πτώση, το ζευγάρι έβγαζε ρομαντικές σέλφι στην άκρη του γκρεμού όπου έμελλε να γραφτεί ο τραγικός επίλογος της σχέσης τους. Μιας σχέσης που, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι τοπικές αρχές, δείχνει να είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα.