ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ: Προσπέρασε το μπλόκο της Αστυνομίας με σούζα και ακολούθησε καταδίωξη από τη Hayabusa της ΕΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μηχανή μεγάλου κυβισμού γκαζώνει και φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το μπλόκο της Τροχαίας στην παραλιακή. Αστραπιαία ξεκινά καταδίωξη από μια Hayabusa και μια ακόμη μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ.! Και όλα αυτά μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Εκατοντάδες αστυνομικοί διενεργούν ελέγχους στους δρόμους της Αττικής για άσκοπες μετακινήσεις, αλλά και για τροχονομικές παραβάσεις. Μέσα στους εκατοντάδες ελέγχους που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση δεν λείπουν και τα παρατράγουδα, όπως το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και μεταδόθηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στο μπλόκο που είχε στηθεί στο ύψος του Καλαμακίου στην παραλιακή, ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού βλέποντας τις αστυνομικές δυνάμεις να του κάνουν σήμα από μακριά για να σταματήσει, έδωσε γκάζι και πέρασε με ταχύτητα. Ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει πως η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν στο σημείο είχε στον «πάγκο» της 2 μοτοσικλέτες με τους αστυνομικούς-αναβάτες έτοιμους για καταδίωξη. Με το που προσπέρασε το μπλόκο ο παραβάτης, όπως θα δείτε και στο βίντεο, φεύγουν πίσω του μία Suzuki Hayabusa, που θεωρείται και μία από τις πιο επιβλητικές μηχανές στον μοτοσικλεκτικό κόσμο, και μία ακόμη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με σούζα, ένδειξη της έντασης κατά την εκκίνηση της καταδίωξης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πιο κάτω συμμετείχαν και 2 περιπολικά οχήματα στην καταδίωξη, η οποία έληξε στο ύψος της Γλυφάδας, όταν και ακινητοποιήθηκε ο παράνομος αναβάτης.

Σε επόμενο πλάνο, ο οδηγός μίας άλλης μοτοσικλέτας που πήγαινε με 168 χλμ./ώρα ανταποκρίθηκε στο σήμα των αστυνομικών και σταμάτησε στο μπλόκο, εκεί που του βεβαιώθηκε κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Σημειώστε πως, στο σημείο που είχε στηθεί το μπλόκο, το όριο ταχύτητος είναι 70 χλμ./ώρα.

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ ΕΔΩ: