Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο αδελφών: Γύρισε η 11χρονη σπίτι της, όμως η 14χρονη…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της η 11χρονη Άννα Σ., όχι όμως και η 14χρονη αδερφή της Ειρήνη Σ., η οποία μάλλον βρίσκεται μαζί με τον φίλο της.

Το μικρό κοριτσάκι δυσκολεύεται να βοηθήσει τις Αρχές για τον εντοπισμό και της αδερφής της αφού αντιμετωπίζει εκ γενετής προβλήματα απώλειας μνήμης και έτσι ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια ειδικών και παιδοψυχολόγου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο αδερφές εξαφανίστηκαν από το μεσημέρι του Σαββάτου από το σπίτι τους στην Πλατεία Αττικής. Η μητέρα τους εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής για να κάνει τη δήλωση εξαφάνισής τους. Σύμφωνα με την ίδια, οι κόρες της, της είπαν το Σάββατο το μεσημέρι πως θα πήγαιναν μόνες τους για μπάνιο, χωρίς να τις πουν που και έκτοτε δεν τις ξαναείδε.

Αρχικά, δήλωσε πως δεν ήξερε αν η 14χρονη κόρη της είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια δήλωσε έναν αριθμό, ο οποίος όμως εμφανίζεται απενεργοποιημένος και έγινε από τις Αρχές αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστεί το τελευταίο τους στίγμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μία ημέρα μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο προφίλ της 14χρονης στο Facebook μία φωτογραφία που αναρτήθηκε και στην οποία φαίνεται η 14χρονη μαζί με ένα αγόρι που φέρεται να είναι ο φίλος της... και έτσι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό αυτού του ατόμου, το οποίο παραμένει άγνωστο αν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία.

Για τις δύο ανήλικες αδερφές έγινε και αναγγελία εξαφάνισης από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Η Ειρήνη Σ. 14 ετών που αναζητείται ακόμα έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Διαβάστε επίσης:

«Συναγερμός» στην Αστυνομία – Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο κοριτσιών στην Αθήνα

thepressroom.gr