ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 30 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία το ΣΚ – Που θα χτυπήσει η θερμή εισβολή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


“Θερμή εισβολή” το Σαββατοκύριακο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι σε ορισμένες περιοχές της χώρας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας, ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς, εκτός από τη μεταφορά σκόνης, θα εκτοξεύσει τον υδράργυρο στους 29 βαθμούς Κελσίου.

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2756373567935377

“Θερμή εισβολή” το Σαββατοκύριακο: “Καλοκαίρι” μέσα στο χειμώνα

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι προβλέψεις του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «καλοκαίρι» μέσα στο χειμώνα, η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ξεπεράσει και τους 25 βαθμούς Κελσίου σε κάποια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Στην Κρήτη, εξαιτίας και του νοτιά που θα λειτουργεί σαν καταβάτης, ο υδράργυρος θα φλερτάρει με τους 30 βαθμούς Κελσίου με τα προγνωστικά να δίνουν σαν πρώτη προσέγγιση 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια στιγμή, στη βόρεια Ελλάδα, η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 12 με 14 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βορειοδυτικά τμήματα ίσως βρεθούμε και κάτω από τους 12 με βροχές και χιόνια στα βουνά.

ΠΗΓΗ: https://www.enimerotiko.gr/