Σοκ στον Πύργο: 45χρονος αυτοκτόνησε σε λιοστάσι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βυθισμένος στη μοναξιά του, ένας 45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής στο χωριό Μυρτιά του Πύργου.

Ο άτυχος άντρας υπήκοος Αλβανίας ήταν διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών. Το τελευταίο διάστημα διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή, ενώ η σύζυγός με τα παιδιά του ζουν στην Ήπειρο.

Ο 45χρονος πήγε και χθες όπως κάθε μέρα στις αγροτικές εργασίες του εργοδότη του στην Μυρτιά. Κάποια στιγμή αργά το απόγευμα περίπου στις 8, κάποιος κάτοικος της περιοχής, πέρασε από το λιοστάσι που ο 45χρονος είχε επιλέξει να θέσει τέλος στη ζωή του και τον είδε ανάσκελα μέσα στα χορτάρια. Πίστεψε πως κοιμόταν, καθώς δεν πλησίασε κοντά, αλλά παράλληλα ενημέρωσε και τον ιδιοκτήτη του ελαιοστασίου, που μετέβη στο σημείο και βρήκε τον 45χρονο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Ο αυτόχειρας είχε χρησιμοποιήσει ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του πατέρα το εργοδότη του, και είχε αυτοπυροβοληθεί στο στήθος. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο που διενήργησε έρευνες για την υπόθεση.

Εκτιμάται από την συλλογή των στοιχείων πως ο 45χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα περίπου στις 2.30 το μεσημέρι, ωστόσο η πράξη του δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν. Μόνο μια ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει σε κοντινή απόσταση δήλωσε στους αστυνομικούς πως άκουσε έναν πυροβολισμό εκείνη την ώρα, χωρίς όμως να σκεφτεί πως επρόκειτο για μια πράξη αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αντιμετώπιζε από το παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: ilialive