ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ: «Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο εναντίον της Covid-19 στην Ελλάδα.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, η πρώτη γυναίκα που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα, με χαμόγελο και υψωμένο τον αντίχειρα -ένδειξη ότι όλα είναι καλά- έκανε το πρώτο εμβόλιο στην Ελλάδα, σε μια συμβολική κίνηση καθώς σε αυτή τη φάση προτεραιότητα δίδεται στο υγειονομικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους.

Όταν η συνάδελφός της τής έκανε το εμβόλιο, η Ευσταθία Καμπισιούλη σχημάτισε με το χέρι της το σήμα της νίκης και ότι όλα είναι εντάξει. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς ένιωσε. Η Ευσταθία Καμπισιούλη δήλωσε ότι μέσα από την επιλογή της τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος αλλά και η προσφορά και το έργο όλους αυτούς τους μήνες.

Από σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα, έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ωστόσο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα προστασίας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, σημείωσε η νοσηλεύτρια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το πώς αισθάνεται που είναι η πρώτη που έκανε το εμβόλιο, η Ευσταθία Καμπισιούλη είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα».

Δείτε το βίντεo: