LOCKDOWN: «Φράκαρε» ο Κηφισός – Εικόνες από το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο κακός χαμός στην Αττική, με τα αυτοκίνητα να κατακλύζουν τους δρόμους της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μπορεί ο κορωνοϊός να μην έχει κοπάσει και τα νούμερα να είναι ιδιαίτερα υψηλά, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που δεν παίρνουν ούτε από αριθμούς, ούτε από τα λόγια των ειδικών, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων έχουν φρακάρει στην εθνική οδό, μια εικόνα που θα μπορούσε να είναι φυσιολογική για οποιαδήποτε άλλη χρονιά, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το 2020 όμως αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση και καμπανάκι κινδύνου καθώς η χώρα βρίσκεται εδώ και έξι εβδομάδες σε lockdown για να μπορέσει να περιορίσει την πανδημία του κορωνοϊού που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή στην Ελλάδα σε 4.402 συμπολίτες μας.

Κίνδυνος νέας έξαρσης: Ακολουθεί βίντεο, με σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «ΣΚΑΙ» για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Κίνδυνος νέας έξαρσης: Τι άλλο αναφέρεται στο ρεπορτάζ για τις μετακινήσεις στην Αττική

Αυξημένη είναι η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά καθώς και στις λεωφόρους Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας. Τροχονόμοι βρίσκονται ήδη σε κεντρικά σημεία για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Η κατάσταση αυτή προβληματίζει τις αρχές ενόψει και της αυριανής παραμονής των Χριστουγέννων και προσανατολίζονται να αυξήσουν περαιτέρω τους ελέγχους.

ΠΗΓΗ: https://www.enimerotiko.gr/