Βρίζουν και απειλούν την Φρόσω Κυριάκου! Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη παραχώρησε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Κυριάκου, ο Χρήστος Άσπρος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η εντολέας του, η Φρόσω Κυριάκου, δέχεται απειλές και τρομερό πόλεμο.

-Γιατί λέτε εάν καταλήξουμε σε δίκη; Δηλαδή μπορεί και να μη γίνει δικαστήριο;

Κοιτάξτε, η πείρα μου μου λέει πως μια υπόθεση ξεκινάει έτσι και μπορεί να καταλήξει διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζουν τα πραγματικά περιστατικά.

Τα πραγματικά περιστατικά δεν αλλάζουν. Δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που ισχυριζόμαστε. Αυτά είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν γνωρίζω, μπορεί κάποια στιγμή να μας γίνει μια πρόταση.

Μπορεί να δουν οι άνθρωποι ότι τελικά δεν έχουν δίκιο στις θεωρίες που υποστηρίζουν και να θελήσουν να κλείσουν εδώ το θέμα. Δεν αποκλείουμε τίποτα εμείς. Εγώ ξέρω ότι έχω την εντολέα μου, τη Φρόσω, και την οικογένειά της, οι οποίοι έχουν μπει σε μια διαδικασία, προσπαθούν να προστατευτούν κυρίως από τις επιθέσεις κι από αυτά που ακούγονται.

Το κοριτσάκι, όπως κι αν θέλει κάποιος να το χαρακτηρίσει αυτό το παιδί, είναι πολύ σοβαρό. Δέχεται τρομερή πίεση και τρομερό πόλεμο. Τη βρίζουν, την απειλούν, τη βλέπουν στον δρόμο και της φωνάζουν και άλλα πολλά. Εμείς προσπαθούμε να την προστατεύσουμε από όλα αυτά. Θέλω, δε, να τονίσω σε σχέση με όσα ακούγονται για τις αποζημιώσεις, ότι το οικονομικό για εμάς είναι αστείο. Η Φρόσω τραυματίστηκε ελαφρά και στις περιπτώσεις αυτές οι αποζημιώσεις είναι περιορισμένες.