Πώς διασύρεται ένα σκληροπυρηνικό στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ στον βωμό της ενημέρωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι  στιγμές που η δημοσιογραφία αποκαλύπτει ένα από τα τα πραγματικά της πρόσωπα. Φοράει την κουκούλα και αρχίζει να “ξεσκεπάζει”- καταδίδει πρόσωπα και καταστάσεις στον βωμό της δήθεν…ενημέρωσης.

Η ιστορία που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο Β.Μρινάκης στον δημοσιογράφο Κ.Θωμαΐδη, είχε δυστυχώς και παράπλευρες απώλειες.

Μια απ’αυτές, είναι και ο Β.Κ, ο οποίος  υπηρετεί τα τελευταία εικοσιτέσσερα χρόνια στην ΕΚΑΜ  (Επίλεκτη Ειδική Κατασταλτική Μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και ανήκει στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (ΔΕΑΔ), που εποπτεύεται από τον υπαρχηγό της   ΕΛ.ΑΣ.

Οι αποστολές που αναθέτει η ηγεσία  σε αυτούς τους αστυνομικούς,  είναι άκρως επικίνδυνες και τις περισσότερες φορές  για να τις φέρουν σε πέρας, ρισκάρουν κυριολεκτικά την ίδια τους τη ζωή.

Η ταυτότητά τους παραμένει κρυφή και μάλιστα σε όλες σχεδόν τις αστυνομικές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχουν, καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τού προσώπου τους με κουκούλα, τύπου full face, για να μην τους αναγνωρίζουν οι επίδοξοι κακοποιοί.

Ο ΕΚΑΜίτης Β.Κ ,τα τελευταία δυο χρόνια είναι απεσπασμένος στην προσωπική ασφάλεια του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι δίπλα στον εφοπλιστή αρκέτες ώρες την ημέρα, με σκόπο να προστατεύει τη σωματική ακεραιότητα του επιχειρηματία.

Ο συγεκριμένος αστυνομικός έχει δεχτεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μια αήθη και άναδρη επίθεση, από μια μικρή μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου, που τον εμφανίζει ως επικεφαλής και συνοδό της Εισαγγελέως που επισκέφθηκε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ , για να συλλάβει τον δημοσιογράφο Κ.Θωμαΐδη , στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionloine.gr, o συγεκρκιμένος αστυνομικός εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός εργασίας  και επέστρεφε στο σπίτι του, στην Καλλιθέα.

Περνώντας έξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ, παρατήρησε πως υπήρχε μια μικρή ένταση και μάλιστα αναγνώρισε συνάδελφό του μέσα στο περιπολικό, που είχε σπεύσει στο σημείο.

Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς τον συνάδελφό του για να τον ρωτήσει τι είχε συμβεί. Εκείνη τη στιγμή ο καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ τον αναγνώρισε και άρχισε να τον βιντεοσκοπεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΗΓΗ: ANATROPIONLINE.GR