Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ανείπωτη τραγωδία συνταράσσει το νομό Ηλείας τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. 


Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα έβαλε τέλος στη ζωή ενός 18χονου βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή.

Ο Κ.Δ. σκοτώθηκε σε εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και ο πατέρας του, που επέβαινε σε αυτό.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 11,30 τη νύχτα των Χριστουγέννων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στις διασταυρώσεις Χόχολη και Βυτινεϊκων (Οινοποιητική ΕΑΣ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος με κατεύθυνση προς τον Πύργο – ένα FordSierra – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κράσπεδο της βοηθητικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε μεταλλικό κουτί όπου βρισκόταν ρυθμιστής του συστήματος ηλεκτροφωτισμού της Εθνικής Οδού. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν πως η βάση του μεταλλικού κουτιού – τσιμέντο που το βάρος του ξεπερνούσε τους τρεις τόνους, έφυγε από τη θέση του.

«Είναι μαζί μου ένα παλικάρι αλλά δεν το ακούω»

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διασωστικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Οι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε το μοιραίο FordSierra δήλωσαν στο ilialive.gr πως ξαφνικά είδαν το προπορευόμενο αυτοκίνητο να κάνει ελιγμούς και να εκτρέπεται αριστερά της οδού. Δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, όμως κάτι φαίνεται πως τρόμαξε τον 18χρονο οδηγό. Οι ίδιοι άνθρωποι άκουσαν τον πατέρα του νεαρού να καλεί σε βοήθεια και να τους λέει πως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένα παλικάρι που όμως δεν το ακούει να μιλά μετά το τροχαίο.


{YouTube}DlgHxDGYsi8{/YouTube}