Υπόθεση Αγραφιώτου: Το μεγάλο ψέμα πριν την άγρια δολοφονία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα στοιχεία «φωτιά» αποκαλύπτει η οικιακή βοηθός της Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία είχε βρεθεί νεκρή 34 ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η 30χρονη Γεωργιανή, υποστηρίζει πώς ήταν η πρώτη που κινητοποιήθηκε για να βρεθεί η 69χρονη Αγραφιώτου, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του Αλβανού κηπουρού περί κόντρας με την εργοδότρια της.

Η Ία, όπως ονομάζεται η Γεωργιανή, φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της Αγραφιώτου και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο στις 21 Απριλίου.

Την περασμένη Παρασκευή (10/6) η 30χρονη μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με την Γεωργιανή, το πρωινό της Πέμπτης 21 Απριλίου, είπε πώς θα πήγαινε στο Χαλάνδρι για να πληρώσει το οξυγόνο που χρησιμοποιούσε η άρρωστη μητέρα της.

Το περίεργο της υπόθεσης όμως, είναι πώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας ένας κούριερ έφερε στο σπίτι αποδείξεις που έδειχναν ότι η Ελευθερία Αγραφιώτου είχε πληρώσει το οξυγόνο την προηγούμενη ημέρα.

Η 30χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι ανησυχούσε που η Αγραφιώτου καθυστέρησε να γυρίσει και γύρω στις 5 το απόγευμα κάλεσε δύο φορές στο κινητό, αλλά μετά σαν κάποιος να το έκλεινε. Αυτό είναι περίεργο γιατί στο δεύτερο και τρίτο υπόγειο γκαράζ (όπου βρέθηκαν το αυτοκίνητο και το πτώμα της 69χρονης) τα κινητά δεν έχουν σήμα. Την τρίτη φορά που κάλεσε το κινητό ήταν πλέον κλειστό.