ΑΘΗΝΑ: Aπαγορεύτηκαν δυο πορείες κατά της Γαλλίας και του Μακρόν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αργά το βράδυ του Σαββάτου, “οι απαγορεύσεις για τις δύο πορείες αποφασιστήκαν επειδή εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη και την ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού”.

Μεγάλη ανησυχία και πολλές απορίες από δύο συγκεντρώσεις ισλαμιστών σχεδόν ταυτόχρονα με πορεία μάλιστα στην γαλλική πρεσβεία!

Πρόκειται λοιπόν για δύο συγκεντρώσεις που ειδικά η μία στρέφεται απευθείας κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και θα γινόταν στην πλατεία Συντάγματος. Ενώ ως διοργανωτές εμφανίζονται ιρακινοί μετανάστες! Ενώ θα ακολουθούσε πορεία στην γαλλική πρεσβεία.

Παράλληλα σχεδόν την ίδια ώρα θα γινόταν και πορεία πακιστανών υποτίθεται για το Κασμίρ, που όμως θα έκανα και μία στάση στην γαλλική πρεσβεία!

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πορείες έχουν στόχο τον Γάλλο πρόεδρο και τον ίδιο τον πολιτισμό. Ελπίζουμε λοιπόν να μην ζήσουμε εικόνες όπως αυτές πρόσφατα στο Πακιστάν με αντίστοιχες διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας