Έξαλλος ο Δήμαρχος Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτος με τον Δήμαρχο Γλυφάδας – Τι απαίτησε από τον Ν.Παπανικολάου (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Του Βασίλη Γραμμένου

Τεταμένες είναι πλέον οι σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου Γλυφάδας, Ν.Παπανικολάου με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γ.Κωνσταντάτο και τίποτε δε φαίνεται να θυμίζει πια τον καιρό που οι δύο δήμαρχοι είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν διάφορα σοβαρά προβλήματα που απασχολούσαν και συνεχίζουν να απασχολούν τους όμορους Δήμους τους.

orkomosia_pap4

Αφορμή για να έρθουν οι δύο άνδρες σε σύγκρουση που μάλιστα οι πληροφορίες του anatropionline.gr, τη χαρακτηρίζουν σφοδρή, στάθηκαν τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Γλυφάδας τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραβιάζουν καθημερινά τα σύνορα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και μέσω της οδού Ιασωνίδου αποβιβάζουν επιβάτες στο μετρό της περιοχής του Ελληνικού.

Αυτό, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, είναι κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Γ.Κωνσταντάτο ο οποίος, κατόπιν επικοινωνίας με τον Γ. Παπανικολάου, του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό και πως θα πρέπει να απαγορευθεί η διέλευση της δημοτικής συγκοινωνίας Γλυφάδος στην πόλη του, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα παράνομη!!!

Ωστόσο, ΘΑ διαπιστώσετε ΚΙ εσείς στις αποκλειστικές Φωτογραφίες που κατέγραψε Αναγνώστης του anatropionline.gr, το λεωφορείο του Δήμου Γλυφάδας βρίσκεται εντός των ορίων του Ελληνικού, όπου λίγο πριν είχε αποβιβάσει δεκάδες επιβάτες στο σταθμό του μετρό.

IMG_4235

IMG_4236

IMG_4239

Διαβάστε περισσότερα στο anatropionline.gr