Παραλίγο τραγωδία στο Περιστέρι από φωτιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι.


Αντιμέτωπα με τις πύρινες φλόγες βρέθηκαν ένα νεογέννητο,περίπου  επτά μηνών, και ένα παιδάκι επτά ετών που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Παίδων Αγ. Σοφία». Το μωράκι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Ο πυκνός καπνός που προκλήθηκε από τη φωτιά εξαπλώθηκε και στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά και ένα 15χρονο παιδί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική με αναπνευστικά προβλήματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δύο ενήλικες, που παραμένει ακόμη ασαφές σε ποιο από τα δύο διαμερίσματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα.

Η φωτιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:30 στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Στο σημείο επιχείρησαν 7 οχήματα με 18 άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά πιθανότατα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από ελαττωματικό φωτιστικό.