Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικό σόου από την κόρη του Μιχαλολιάκου «Άντε γα@@@@»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που ο Νίκος Μιχαλολιάκος έφευγε από το σπίτι του, στην Πεύκη, προκειμένου να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κάποιοι από τους υποστηρικτές του προπηλάκισαν εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονταν στο σημείο και τους επιτέθηκαν φραστικά, με αγοραίες εκφράσεις. Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε, έγινε μία επιχείρηση αποπροσανατολισμού των δημοσιογράφων, καθώς η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, μαζί με άλλα άτομα μπήκαν από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου και την ίδια στιγμή ο πατέρας της έβγαινε από το σπίτι, από μία πλαϊνή.

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πως η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να χτυπήσει με αυτοκίνητο δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, ήταν μεταξύ όσων έβρισαν χυδαία τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του, Ουρανία. Από εκεί, μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα αλλά με αναστολή μητέρα της, Ελένη Ζαρούλια. Οδηγήθηκε στον 7ο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.