ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Κλεισμένος στο σπίτι του – Απ’ έξω η αστυνομία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Eν αναμονή της απόφασης για τις ποινές που θα επιβληθούν σε όσους έχουν κριθεί ένοχοι στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της εγκληματική οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, από χθες που έγινε γνωστή η καταδικαστική απόφαση, είναι κλεισμένος στο σπίτι του με την σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια και την κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Ανάλογα με το ποιες θα είναι οι ποινές, θα κριθεί και το αν θα υπάρξουν συλλήψεις και μεταφορά των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης στις φυλακές.

Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Open, στην περιοχή υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας, έτοιμη να επέμβει σε περίπτωση που αποφασιστεί οτι θα πρέπει να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛΑΣ, ειδική ομάδα αστυνομικών βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να προχωρήσει σε συλλήψεις εφόσον εκδοθούν μετά τις αποφάσεις.

Κλεισμένος στο σπίτι του και ο Ρουπακιάς

Αντίστοιχη η εικόνα και έξω από το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, στον Ταύρο, ο οποίος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 18 Μαρτίου του 2018. Στο σημείο δεν υπάρχουν περιπολικά παρά μόνο τέσσερις αστυνομικοί που φυλούν τον Γιώργο Ρουπακιά 24 ώρες το 24ωρο.