ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η πρώτη αντίδραση για την καταδίκη: «Δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της απόφασης εμφανίστηκε στο twitter και διέψευσε σενάρια απόπειρας αυτοκτονίας του, ενώ εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως οι άλλοι του ναζιστικού μορφώματος καταδικάστηκαν για διεύθυνση  εγκληματικής οργάνωσης και πλέον περιμένει την ποινή του.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της απόφασης εμφανίστηκε στο twitter και διέψευσε σενάρια απόπειρας αυτοκτονίας του, ενώ εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

«Η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου που έκρινε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και στη συνέχεια, αφού το ποστ εξαφανίστηκε, επανήλθε με δύο ακόμα αναρτήσεις.

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα δίκαια μου. Η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις ιδέες μας», έγραψε στο Twitter ο πρώην αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Το ποστ μετά από λίγο εξαφανίστηκε και στη συνέχεια έγιναν δύο ακόμα αναρτήσεις, οι οποίες έγραφαν: «Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες;» και «Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε».