Τι λέει ο φίλος του 20χρονου που τον είδε λίγο πριν τη δολοφονία του στην Πεντέλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η εξομολόγηση του κολλητού φίλου του 20χρονου νεαρού που βρέθηκε νεκρός με τρεις σφαίρες στην Πεντέλη.

«Την ημέρα που εξαφανίστηκε δε σήκωνε το κινητό του τηλέφωνο και δεν είχε συνδεθεί στο λογαριασμό του από το Facebook. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά του, μόλις το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης του ήμασταν μαζί έξω και διασκεδάζαμε. Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω ότι συνέβη αυτό το τρομερό πράγμα, έχουμε πάθει όλοι μας σοκ», λέει ο φίλος του άτυχου νεαρού μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Φρίκη. Πόνος. Δάκρυα. Αγανάκτηση. Και ένα τεράστιο γιατί. Ένα νεαρό παλικάρι σήμερα οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, συνοδευόμενο από την οικογένειά του, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Ένα παιδί που βρέθηκε δολοφονημένο και που το νήμα της ζωής του κόπηκε εντελώς ξαφνικά.

H φρικτή εξέλιξη της μυστηριώδους εξαφάνισης του άτυχου νεαρού φοιτητή είναι για το φίλο του ένα σενάριο εφιαλτικό στο οποίο αδυνατεί να δώσει ερμηνεία. Όπως λέει ο ίδιος, δε γνωρίζει κάτι που να μπορεί να βοηθήσει ενδεχομένως τις έρευνες της αστυνομίας, η οποία έχει κληθεί να λύσει το γρίφο της μυστηριώδους δολοφονίας του νεαρού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην Πεντέλη την Κυριακή το πρωί μετά από ένα θρίλερ ημερών που ξεκίνησε από την εξαφάνισή του.

Η οικογένειά του, βυθισμένη σε πένθος βαθύ, θρηνεί για το χαμό του παιδιού της, έχοντας στο πλευρό της όλη την τοπική κοινωνία που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έγινε το φρικτό αυτό φονικό.

Ένα παιδί γελαστό, ήσυχο, με όνειρα, φιλοδοξίες με έντονη κοινωνικότητα, αγαπητό σε όλους δε ζει πια. Ο κολλητός του φίλος είναι στο πλευρό της οικογένειας από την πρώτη στιγμή και είναι το άτομο εκείνο που - λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή - είχε βγει να διασκεδάσει μαζί του, όπως έκαναν συνήθως τα βράδια του Σαββάτου.

«Είναι τόσο άδικο, φρικτό αυτό που συνέβη που πραγματικά δε μπορείς να βρεις λόγια να αποτυπώσεις αυτά που νιώθεις. Πήγαμε, καταθέσαμε ότι γνωρίζαμε στην αστυνομία, από εκεί και πέρα μακάρι να βρεθεί άκρη να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στο φίλο μας. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του, δεν υπήρχε κάτι που να είχε αλλάξει στον τρόπο με τον οποίο ήταν στην παρέα. Κοινωνικός, μια χαρά όλο με τα αστεία μας, τις κουβέντες μας, τα δικά μας, συζητήσεις και όλα αυτά. Αν δεν ήταν καλά ο ίδιος θα μου το είχε πει, θα το είχα καταλάβει, δεν υπήρξε τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά του. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε συζητάμε μεταξύ μας διάφορα σενάρια, αλλά, είναι απλά σενάρια, εικασίες, δε θα μπούμε στη διαδικασία να λέμε λόγια του αέρα, θα πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να ρίξει φως στην υπόθεση», λέει ο νεαρός μιλώντας στο protothema.gr.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε τρεις σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι, στην κοιλιά και στο θώρακα, από κυνηγετικό όπλο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δραματικές ώρες για την οικογένεια του φοιτητή από τα Γλυκά Νερά - Σήμερα η κηδεία του

Σήμερα η οικογένειά του νεαρού φοιτητή τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. 'Ολη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγική εξέλιξη αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης δολοφονίας.

Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή ζήτησε διακριτικότητα στο θέμα και αρκέστηκε να κάνει αποκλειστικά δήλωση στο protothema.gr την ημέρα που βρέθηκε η σορός του παιδιού τους. «Έχουμε καταρρεύσει, δεν υπάρχουν λόγια... Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες, έχει καταρρεύσει η οικογένεια. Το μόνο που ζητάμε είναι να σεβαστούν όλοι τις δύσκολες ώρες που περνάμε», είχε πει φίλη της αδελφής του άτυχου νεαρού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το protothema.gr.