ΑΤΤΙΚΟΝ: Αυτός είναι ο λόγος που μαχαίρωσε την νοσηλεύτρια ο 59χρονος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον νοσηλεύτριας στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο 59χρονος δράστης αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου, ενώ η νοσηλεύτρια είναι εκτός κινδύνου και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η κατάθεση της συζύγου

Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του δράστη στην αστυνομία, ο 59χρονος δεν είχε ποτέ ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Άρχισε όμως να αποκτά εμμονές αμέσως μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο «Αττικόν».

«Τον περασμένο Μάρτιο μάθαμε ότι έχει καρκίνο. Έκανε θεραπείες και 19 Αυγούστου ήρθαμε στο «Αττικόν» και έκανε επέμβαση για να του αφαιρεθεί ο όγκος. Τις τελευταίες μέρες όμως άρχισε να πιστεύει πως άδικα οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν υποβάλει σε χειρουργική επέμβαση» είπε η σύζυγος του 59χρονου στους αστυνομικούς.

Τα πρώτα λόγια της οικογένειας του 59χρονου

Παράλληλα, το MEGA ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια του 59χρονου που δηλώνει σοκαρισμένη.

«Όλοι έχουν πέσει να τον φάνε αλλά κανένας δεν τον έχει ζήσει. Όλη του τη ζωή δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν ήταν τα φάρμακα. Θα το ψάξουμε όταν τελειώσουμε με την κηδεία» δηλώνουν και προσθέτουν:

«Δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο μέχρι να μάθουμε τι ήταν αυτό που έκανε το μυαλό του δικού μας ανθρώπου να γυρίσει έτσι. Γιατί ο άνθρωπος που έκανε αυτές τις πράξεις, δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρουμε».