ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Έγδαραν σκυλιά και τους έκοψαν τα νύχια και τα πόδια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Mετά το απίστευτο συμβάν να βασανίσουν φρικτά και τελικά να σκοτώσουν δύο σκυλάκια στην Κρήτη, για τους δράστες το ερώτημα είναι απολύτως εύλογο, για ποιος είναι το κτήνος. Τα ζωάκια ή εκείνοι;

Απίστευτη κτηνωδία συνέβη στην Κρήτη με το βασανισμό μέχρι θανάτου δύο σκυλιών. Οι δράστες κατακρεούργησαν και κρέμασαν σε δέντρο τα δυο σκυλάκια που φρόντιζε μία γυναικά της περιοχής φροντίζοντάς τα σχολαστικά και δείχνοντάς τους την αγάπη και τη φροντίδα της.

Η ίδια σοκαρισμένη μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Το ένα ήταν μόλις 29 μερών και φαντάσου το κοίμιζα σε ένα κρεβάτι που είχε η μητέρα μου στο χωριό. Το άλλο ήταν 3 μηνών. Γιατί τους έκοψαν τα νύχια; Γιατί τους έκοψαν τα πόδια; Γιατί τα γδάρανε μέχρι τους γοφούς; Το κεφάλι γιατί το γδάρανε;».

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης με αφορμή το βασανιστικό και φρικτό θάνατο των δύο μικρών σκύλων ζήτησε την άμεση σύλληψη των δραστών.

Επιλήφθηκε η ασφάλεια Χανίων που συλλέγει μαρτυρίες, γενετικό υλικό με στόχο να βρεθούν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών, ενεργώντας όπως ακριβώς θα έκαναν αν επρόκειτο για έγκλημα που αφορούσε άνθρωπο.

Το φρικιαστικό έγκλημα έχει σοκάρει την κοινή γνώμη του νησιού που ελπίζουν στο σύντομο εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.